Stoveman Soe L Lämminsavu Savustuskaappi

549,00 

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla

Tuotetunnus: 050603-FD430C61-5B24-42B8-B24B-B4B7DB0E5186 Osasto:
Tuotemerkki: Stoveman

Kuvaus

Lämminsavu savustusuuni Stoveman Soe on tarkoitettu kalan, lihan, linnunlihan, juustojen yms. savustukseen. Laite soveltuu niin kotipihalle, kesämökille kuin maatilakäyttöönkin. Se on tarpeellinen laite grillaajille, metsästäjille, kalastajille, ravintoloille, pitopalveluille, torimyyjille, metsästys- ja kalastusseuroille yms. Lämminsavu savustusuuni on kaksiosainen. Tulipesä sijaitsee laitteen alaosassa ja itse savustusosa laitteen yläosassa tulipesän päällä. Molemmat osat ovat suljettavissa ovella. Tulipesä on tarkoitettu savustusuunin lämmittämiseen. Sen kautta tapahtuu savustuksen lämpötilan tuottaminen sopivaa puuta polttamalla. Ylempi tila on itse savustustila, jossa sijaitsee viisi ruostumattomasta teräksestä valmistettua savustusritilää eri kerroksissa. Savustustilan pohjan päällä, tulisijan katon yläpuolella sijaitsee rasvapannu joka kerää savustettavista tuotteista tippuvat nesteet ja rasvat talteen. Savustustilan katossa on tuotteiden ripustukseen yksi pyöreä 8 mm paksuisesta teräksestä valmistettu tanko. Savustusuunin ovessa on mekaaninen lämpötilamittari (Näyttö 0 220 astetta). Savustusuunin lämmitykseen voi käyttää kaikkia polttopuulajeja, mutta lehtipuu, kuten leppäklapit ilman kuorta ovat kaikkien paras valinta uunin tulipesään. Savustusosan pohjalla tulipesän katon päällä tulee käyttää ainoastaan savustamiseen tarkoitettujen puulajien lastuja! Erilaisia aromeja tuottavia lastuja myydään yleisesti grillitarvikkeita myyvissä liikkeissä. Stoveman lämminsavu savustusuunin sisälämpötila on noin 100 °C ja ylöspäin! Savustusuunin sisä- ja ulkoseinät on valmistettu korkealaatuisesta 3 mm paksusta teräslevystä, tulisijan pohja ja katto 4 mm paksusta teräslevystä ja ovet, rasvapannu ja savupiipun hattu on valmistettu korkealaatuisesta 2 mm teräslevystä. Ulkopinnaltaan Stoveman savustusuunit on viimeistelty korkeita lämpötiloja kestävällä maalilla. Stoveman tuotteet valmistetaan ammattitaidolla käsityönä. Täyden savustusuunin keskimääräisiä käyttöaikoja: Kalan savustusaika noin 1 – 1,5 tuntia Linnunlihan savustusaika noin 1,5 tuntia Lihan savustusaika noin 6 – 7 tuntia Juustojen savustusaika noin 0,5 3 tuntia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stoveman Soe L Lämminsavu Savustuskaappi”